Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Nyhetsbrev 4 april 2005

Besiktning av installationen av fjärrvärmen och elementen är nu slutförd. Om ni fortfarande har kalla element råder vi er att lufta dem. Om det inte hjälper och elementen fortfarande är kalla vill vi att ni meddelar Mariette detta, helst före den 3 januari. Lägg ett brev i hennes brevlåda.

Som ni kanske redan har märkt på era betalningsavier så har vi beslutat att höja våra månadsavgifter från och med januari månad med 15 %.

Vill redan nu uppmärksamma er på att vi söker nya styrelsemedlemmar till nästa år. Martin har flyttat och Lola Björkman har avsagt sig sitt uppdrag, så just nu är vi två personer för lite i styrelsen. Vi kan dock ej välja in någon ny före årsstämman som hålls i maj månad. Men vi önskar att ni funderar på om ni skulle vara intresserad av att sitta i styrelsen. Har ni frågor får ni också gärna kontakta någon av oss.

Vill också påminna er som ej har mässingskyltar med era namn på ytterdörren att skaffa en sådan. De beställes hos Mässing Mäster, Götgatan 27.

Tyvärr så måste jag åter igen skriva om våra grovsopor. Nu igen så står det fullt med kartonger, byggmaterial och liknande i vårt soprum. Jag måste därför påminna er alla om att det som ej får plats i grovsopscontainern måste vi behålla i lägenheten tills den är tömd eller ta med till någon återvinningsstation. Så fort det är grovsopor över containerkanten får vi straffavgifter och om vi till och med lägger grovsopor utanför containern så är det inte säkert att de tar med sig dem överhuvudtaget. Så för att hålla våra avgifter så låga som möjligt och hålla rent i vårt soprum så måste vi alla skärpa oss.

De sista veckorna har vi haft obehöriga i vårt trapphus, så i stundande jultider när många är bortresta är det extra viktigt att se till att porten verkligen går i lås bakom oss.

Till sist vill vi alla i styrelsen önska er alla en riktigt God jul/ Mariette Weideskog

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm