Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Nyhetsbrev oktober 2011

Hej!

Här kommer ett informationsbrev om diverse saker som är på gång i huset.

Gården

På onsdag den 13/10 gör vi en gemensam ansträngning och plockar in trädgårdsmöblerna. Samling på gården klockan 19.00.

Soprummet

Du har säkert noterat att soprummet har fått sig ett välbehövligt ansiktslyft i form av en storstädning. Planer på att byta ut de gamla sopbehållarna till nya, rejäla i plast har däremot stött på patrull på grund av arbetsmiljöskäl. För att hantera sådana behållare krävs en ramp i trappan ända ut på trottoaren och det finns ingen praktisk möjlighet att konstruera en sådan ramp.

Men har du någon idé om en lösning eller ett förslag på någon annan förbättring mottager vi den tacksamt!

Tvättstugan

Även tvättstugan har fått en storstädning. Eftersom vi är många som slåss om tiderna – var noga med din bokning!

Det är fritt fram att börja tvätta på någon annans bokning en halvtimme efter utsatt tid. Om du i förväg vet att du inte kommer utnyttja din bokning, plocka då bort tvättkolven. Använd inte heller bokningstavlan som »parkering« för tvättkolven, ta med den till bostaden i stället.

Fiberdragning

Föreningen har fått ett erbjudande av Stokab om att dra fiberkabel till en anslutningspunkt i fastigheten. Erbjudandet är gratis och en del i uppbyggandet av vad som ska bli världens största öppna fibernät. Stokab erbjuder ett nät med fri konkurrens så det är ett tillfälle att förbereda fastigheten för ett bredare utbud av tele-, teve- och datatjänster. Styrelsen har tackat ja till erbjudandet, bland annat efter rekommendationer från Fastighetsägarna Stockholm. Vi återkommer med mer information.

Hemsidan

En ny, snygg och användbar hemsida är under uppbyggnad! Vi återkommer så fort den lanseras. Under tiden finns fortfarande information (bland annat styrelsens kontaktuppgifter) på: kolonnen3.se

Cyklar

Nu är alla cyklar bortplockade från lilla källaren i gårdshuset. Det är en utrymningsväg för Kina-Li och enligt Brandmyndigheten får inget förvaras där.

Lömsk balkong

Iaktta försiktighet på den gamla vädringsbalkongen i trapphuset mellan plan tre och fyra, i gårdshuset. Den ska åtgärdas.

Felanmäl till Anna

Om du vill göra en felanmälan, hör av dig till Anna Nyström i gårdshuset, två trappor upp. Knacka på eller lämna en lapp i brevinkastet.

/ Styrelsen genom Marie Bengts

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm