Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Nyhetsbrev oktober 2011

Hej alla! Här följer heta höstnyheter om vad som är på gång i huset:

Stamspolning

Den 19–20 september spolades samtliga stammar i huset av Bromma Högtryck. De rapporterar att det gick bra men att de upptäckte rostfläckar på vertikala stammar nere i källaren vilka måste åtgärdas snarast.

Nu när alla stammar är spolade är det möjligt att göra en inre besiktning för att se vilket skick de är i och om det är några fler som behöver åtgärdas eller bytas ut.

Extrastämma

Onsdagen den 14 september hölls en extrastämma på gården. Förutom att en mängd korvar förtärdes, röstades samtliga förslag till stadgeändringar igenom med full majoritet och ska nu verkställas. Till ny extern revisor valdes BoRevision.

Läs mer i det spännande stämmoprotokollet som inom kort kommer att anslås på anslagstavlan.

Ursäkta röran

För tillfället byter många av de boende i huset till säkerhetsdörrar, vilket gör att det blir lite oväsen, damm och spring.

Gården

Skippa träningspasset torsdagen den 6 oktober och kom i stället ut på gården klockan 19.00 för att bära ner trädgårdsmöblerna till vintervilan!

Kavla upp ärmarna, blir vi några stycken tar det inte lång tid och du hinner hem till Rapport.

Styrelsen

Styrelsen presenterar stolt ett uppfräschat soprum med rejäla behållare i plast. Renhållningsföretaget gjorde en kovändning och gav plötsligt tummen upp till nya sopbehållare. Vår förhoppning är att soprummet nu ska kunna hållas lite snyggare.

Vad har du för nummer?

Styrelsen har beslutat att försöka få till en telefonlista över de boende i huset. Detta för att det ska vara lätt att få tag på folk om något skulle inträffa, till exempel vid brand, om det läcker vatten, om man misstänker inbrott och så vidare.

Därför uppmanar vi alla som bor i huset, det vill säga även om du bor tillfälligt i andra hand, att mejla sina uppgifter till oss – alternativt lägga en lapp i styrelsens brevlåda.

Sist men inte minst:

Glad brittsommar!

/ Styrelsen genom Marie Bengts

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm