Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Nyhetsbrev mars 2012

Hej grannar! Här kommer senaste nytt om vårt boende:

Dags att skylta om?

Många dörrar i huset saknar namnskyltar. Vi vill påminna om att den nya leverantören heter Askwalls Gravyr AB och ligger på Drottninggatan 88.

Mer information finns att läsa här

Stämningsfullt

Vi ses på årets föreningsstämma den 23 maj! Mer info samt kallelse följer, men redan nu är det dags att motionera. Motioner ska vara inlämnade i styrelsens brevlåda senast den 10 april.

Du behövs!

Föreningen behöver nya kandidater till styrelsen samt en ny internrevisor.

Anmäl ditt intresse till nuvarande styrelse, lämna en lapp i vår brevlåda eller mejla till styrelsen@kolonnen3.se så kontaktar vi dig.

Nyfiken men osäker om det är något för dig? Vi svarar gärna på frågor.

Dammiga ventiler

I mitten av februari utfördes en OVK (obligatorisk ventilations kontroll) i fastigheten utan anmärkningar. Däremot uppmanades vi att hålla våra ventiler i bostaden rena genom dammsugning eller avtorkning.

Fönstermålning

Vi har beställt fönstermålning ut mot gatan (det gäller även butikerna) och den kommer att påbörjas inom några veckor. Målerifirman heter Bruskes och de kommer att informera om när arbetet börjar och vad som gäller. Om du har markis måste den monteras bort. Bruskes fackmän utför arbetet men medlemmen/markisägaren står själv för denna kostnad. Bruskes kommer även att erbjuda målning mellan fönster för ett självkostnadspris, som dock är ROT-avdragsgillt. Håll ögonen öppna!

Portkod

Husets porttelefon fungerar inte som den ska. Tyvärr leder det till att porten ofta ställs upp, vilket underlättar för oinbjudna gäster.

En telefon som inte fungerar ställer också till svårigheter när någon boende i huset är sjuk eller på något annat sätt förhindrad att gå ner och öppna.

Styrelsen har vägt för- och nackdelar mot varandra samt tagit del av era åsikter i en enkät som vi nyligen skickade ut. Vi har nu beslutat att en portkod ska vara tillgänglig för de boende i huset fram till dess att en uppgradering av passersystemet görs – eller om något inträffar som visar att det inte fungerar med portkod.

Givetvis ska portkoden användas med stor försiktighet och inte delas ut till höger och vänster. Koden kommer kontinuerligt att bytas ut och delges i nyhetsbreven.

Portkoden är XXXX och gäller mellan klockan 6.00 och 22.00.

För er känndedom vill vi tala om att vi nyligen gett en akutkod till SOS-alamering samt polis, vilken gäller dygnet runt.

Nya grannar

Sist men inte minst vill vi passa på och hälsa våra nya grannar och medlemmar Allan Jarletun, Noa Strömberg, Jenny Ehnberg, Erik Andreasson samt Fredrik Nederby och Michelle Berg välkomna till huset!

Vårrusiga hälsningar

/ Styrelsen

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm