Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Nyhetsbrev juli 2012

Hej grannar! Här följer några saker som kan vara bra att ha koll på:

Var god passera

Nu är portelefonen installerad. Taggar kommer att lämnas ut, Två till varje lägenhet. Om ni vill ha flera kan ni få köpa dem till ett pris av 50 kr. Ni som vill ansluta er till porttelefonen och inte meddelat telefonnummer, gör det snarast. Portkoden kommer att tas bort den 31/8.

Nya styrelsen

På årsstämman röstades det in nya ledamöter och suppleanter in i styrelsen. Så med nytt blod ska vi verka för att se till föreningens bästa. Information om vardera styrelsemedlems ansvarsområde finns på tavlan i entrén, detta papper kommer även att delas ut till varje boende.

Ny fastighetsskötsel

Den 1 maj tog Lothumgruppen över fastighetsskötseln i huset, Icke akuta felanmälningar görs på styrelsemailen styrelsen@kolonnen3.se. Vid akuta fall såsom exempelvis vattenläcka ring 08-744 00 10 på vardagar 07.00-16.00, övrig tid ring 08-18 70 00.

Stambyte

Det har uppkommit ett akut läge med stammarna i källaren vilket gör att vi måste byta ut några stammar. Arbetet kommer att starta den 27/7 och pågå i ca 5 veckor. Boende kommer att påverkas minimalt genom att vi korta stunder måste stänga av vattnet.

Innergård

Glöm inte att skriva upp er på vattningsschemat som hänger på soprumsdörren. För att vi fortsatt ska ha en prunkande innergård vattna och ryck gärna upp ogräset mellan stenplattorna. Det vore trevligt om alla kan hjälpas åt!

På gång med eluppgradering

Det vi väntar på just nu är att Fortum ska dra fram mer el till huset. Någon fast tidsplan för det resterande genomförandet av eluppgraderingen kommer att meddelas vid ett senare tillfälle.

Vädringsbalkongerna

Observera att rökning inte får ske på vädringsbalkongerna! Askkoppar finns tillgängliga på innergården.

Dags för storstädning

Efter sommaren kommer vi att boka en container som vi kan slänga grovavfall i (inte elartiklar). Mer information om hur det kommer gå till och vilket datum kommer i nästa nyhetsbrev.

Fortsatt trevlig sommar!

/ Styrelsen

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm