Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Aktuellt juni 2015

Ny styrelse, nya tag

Efter stämman den 26 maj fick styrelsen två nya suppleanter, Joar Jansson och Marianne Nilsson. Vi hälsar de nya medlemmarna välkomna.

Andrahandsupplåtelser

Vi vill påminna om att det krävs tillstånd från styrelsen för att upplåta lägenheten i andra hand. Det gäller alltså även om man hyr ut via till exempel Airbnb eller liknande tjänster och det gäller också om man lånar ut lägenheten utan ersättning. Styrelsen för just nu en diskussion om det är möjligt att förenkla kortare andrahandsupplåtelser.

Barnvagnar

Det är trångt i det lilla barnvagnsförrådet och vi har förstått att det finns fler barnvagnar än vad som får plats i förrådet. Tyvärr har vi begränsat med utrymme i gatuplan.

Vi vill påminna om att det av brandsäkerhets- och utrymnings inte är tillåtet att förvara barnvagnar (eller andra föremål för den delen) i trapphuset. Detta är för allas säkerhet. Vänligen respektera detta.

Har du barnvagn? Skriv gärna till styrelsen och berätta var du förvarar din barnvagn, varför du förvarar den där och om du har några förslag till förbättringar.

Värme och ventilation

Det har förekommit synpunkter om värmen och ventilationen. Styrelsen kommer att kartlägga problemets omfattning. Upplever du att det inte fungerar tillfredsställande i din lägenhet? Kontakta styrelsen och beskriv de problem du upplever.

Sommarvattning

När den varma sommaren förhoppningsvis kommer, är det bra om vi kan hjälpas åt att på kvällarna gå ett varv med vattenkannan på gården, så att våra växter står sig i värmen.

Sandlåda och lekcyklar

Föreningen har införskaffat en enkel sandlåda och tre lekcyklar till gården. Cyklarna är låsta med de tre första siffrorna ur portkoden. Efter avslutad lek ska locket till sandlådan läggas tillbaka och cyklarna låsas. Lek med utrustningen sker på egen risk.

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm