Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Aktuellt september 2015

Avgiftshöjning

Med de nya redovisningsprinciper som gällt från och med nyår 2015, där periodiskt underhåll direkt belastar resultaträkningen, har föreningens resultat blivit lägre än stadgarna stipulerar. Styrelsen har därmed beslutat att höja avgiften med 2 procent från och med nästa aviutskick (fjärde kvartalet). Avgiften höjdes senast år 2010. Styrelsen arbetar samtidigt med kostnadskontroll för att även i fortsättningen kunna hålla våra avgifter så låga som möjligt.

Cykelförråd

För att säkerställa att de cyklar som används får plats i cykelskjulet och inga gamla cyklar lämnas där för all evig framtid, kommer styrelsen att sätta märkband på samtliga cyklar i cykelskjulet. Du tar sedan bort märkbandet på din egen cykel. De cyklar som fortfarande har märkband efter 3 oktober kommer att ställas ner i mellanförvaring i källaren till och med 3 april 2016. Därefter tillfaller ej upphämtade cyklar föreningen.

Airbnb och liknande

Det har den senaste tiden varit en del mediabevakning om andrahandsuthyrning via förmedlingstjänst, till exempel AirBnB. Styrelsen vill härmed understryka att enligt föreningens stadgar krävs styrelsens tillstånd för all andrahandsupplåtelse. För att styrelsen ska kunna ge sitt tillstånd krävs att sökanden har skäl till detta.

Tvättmaskinen lagad

En av tvättmaskinerna gick sönder under sommaren. Tyvärr tog det väldigt lång tid att få den lagad på grund av semester i flera instanser, men nu är den äntligen fixad. Dessutom har vi bytt tvättmedelsfack i båda maskinerna. Hjälp gärna till att torka ur dessa när du är klar, så att de håller sig fräscha länge!

Kräftkalas

17 september klockan 19.00 håller Brf Kolonnen 3 kräftkalas på gården för alla som bor i föreningen. För att se till att alla får mat men inget blir över, o.s.a. senast 13 september till styrelsen@kolonnen3.se eller lägg en lapp i föreningens brevlåda om du kommer.

Går(d) i ide

4 oktober tar gården ide och vi flyttar ner utemöblerna och grillarna i källaren. Kom gärna förbi och hjälp till att bära!

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm