Brf Kolonnen 3

...sedan 1982

 

Aktuellt oktober 2015

Byte av portkod

Från och med förmiddagen den 17 oktober har vi en ny portkod. Koden står i den versionen av nyhetsbrevet som delats ut i brevlådan. Den gäller som tidigare 6.00-21.00. Övrig tid kommer du in med den elektroniska nyckeln. För allas säkerhet, tänk på att inte sprida koden i onödan – låt helst besökare använda porttelefonen.

Cyklarna nerflyttade

De cyklar som hade märkband kvar är nu nerflyttade i mellanförvar. Har din cykel flyttats ner? Kontakta styrelsen så löser vi det.

Vinterförvaring av cykel

Vi kommer att ställa upp dörren till källaren 19 och 29 oktober klockan 18.00–21.00, om du önskar ställa ner din cykel. Vänligen märk cykeln med namn och lägenhetsnummer när du ställer ner den. Omärkta cyklar i källaren kommer att tas om hand. Om du sedan tidigare har en cykel i källaren och önskar ha den kvar där, vänligen märk din cykel med namn och lägenhetsnummer. Omärkta cyklar i källaren kommer att tas om hand.

Försenad avgiftshöjning

Som du förhoppningsvis redan märkt, hann den meddelande avgiftshöjningen inte med avgiftsavierna för fjärde kvartalet. Styrelsen har därmed beslutat att avgiftshöjningen istället träder i kraft 1 januari 2016.

Nyhetsbrev per e-post

För att spara lite skog kommer vi att skicka ut nyhetsbreven per e-post till de som önskar. Om du hellre vill ha nyhetsbreven den vägen, vänligen skriv till styrelsen@kolonnen3.se. Det går självklart bra att få nyhetsbreven till flera e-postadresser per lägenhet om så önskas.

Fimpa inte på gården

Vänligen fimpa inte på gården. Förutom att det ser för tråkigt ut kostar det föreningen onödiga städpengar. Använd askkopparna som finns på gården, eller skaffa en askkopp att ha i lägenheten om du röker i fönstret.

Våga felanmäla

Om det är något som inte fungerar i huset, skicka e-post till styrelsen. Vid akuta fel, ring någon i styrelsen, FT Drift eller på kvällar och helger till jouren. Kontaktuppgifter finns på hemsidan och tavlan i trapphuset.

Hem  |  Kontakta styrelsen  |  A - Ö |  Mäklarinfo  |  Underhåll  |  Stadgar  |  Styrelsesida

 • BRF Kolonnen 3 •  Ringvägen 129, 116 61 Stockholm